bg-header-jongeren-4.jpg

Studenten, young professionals en werkzoekenden

izi-styled-bg-1-events.png

Events

events-algemeen
 

Algemeen

Hou de agenda in de gaten om te kijken of er bij jou in de buurt een event is of eentje waar je stad en land voor wilt afreizen. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende acties, evenementen, publicaties en nieuwtjes. Er zijn een paar events die regelmatig terug komen, check hiernaast.

events-wijzer-kijken.jpg
 

WIJZER KIJKEN

Vind je het interessant om over taboeonderwerpen te praten zoals verslaving, geweld, armoede, racisme? Hou je van documentaires? Ga je graag  met anderen in gesprek? En wil je meewerken aan een signaaladvies om taboeonderwerpen te doorbreken en informatie beter te verstrekken? Hou de agenda in de gaten voor de volgende bijeenkomst.

 

Leiderschap seminar

Ben je tussen de 18 en 40 jaar en wil je handvaten krijgen om het beste uit jezelf te halen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in contact komen met succesvolle rolmodellen? Kom dan (gratis) naar ons jaarlijkse Leiderschap seminar. De eerstvolgende is 15 mei 2020. Aanmelden met motivatiebrief is verplicht en kan hier.

Controle Alt Delete.jpg
 

Controle alt Delete

Om etnisch profileren en politiegeweld tegen te gaan organiseren we door heel Nederland grootschalige bijeenkomsten, buurtcafés, discussie- en informatie avonden.  We roepen iedereen op om via onze app een klacht in te dienen over zijn/haar negatieve ervaringen met de politie.  Volg de Facebookpagina om up-to-date te blijven.

 

Nacht-van-de-Rechtsstaat_www.creasies.nl-izi-nacht-van-de-recht--8172-klein.jpg
 

Rechtbank 3.0

Door middel van een rechtbank-simulatie bieden we ruimte voor diverse perspectieven als het gaat om sociale vraagstukken. Heb jij een onderwerp die je graag bespreekbaar wil maken en waarvan je vindt dat er echt een verandering moet komen? Neem contact met ons op en misschien organiseren we de volgende bijeenkomst met en/of voor jou.

IMG_2031.jpg
 

STRAATRECHT

Ken jij je eigen rechten en plichten? Weet je wat een agent wel of niet mag doen? Stel de agent vraagt om je ID, ben je verplicht die te geven? Hoe moet jij je gedragen als jou hier om gevraagd wordt? Antwoord op deze en nog veel meer vragen, krijg je tijdens Straatrecht. Vind je dit handig? Download dan onze app waar deze info ook in staat.

bg-cvcheck.jpg

CV-Check

Naast onze strijd voor raciale en sociale gelijkheid helpen we jongeren in het maken van een juiste studie-/loopbaankeuze. Een van de obstakels hierin is vaak een goed CV.

Ben je tussen de 16 en 40 jaar? Staar jij je blind op jouw CV? Geen stress! IZI Solutions heeft een poule van professionals die gratis jouw CV checken. 

 
bg-coaching-v2.jpg
 

Coaching

Als sociale ondernemers bieden we al jaren gratis coaching aan jongeren en (jong)volwassenen in de leeftijd van 16 tot 40 jaar. Om dit meer structuur te geven ook voor mensen buiten ons netwerk hebben we hier een dag in de maand voor vrijgemaakt.

Ben je tussen de 16 en 40 jaar en heb je behoefte aan coaching of studie-/ loopbaanbegeleiding? Wil je weten hoe je om kan gaan met uitsluitings-mechanismen? Ben je erover aan het nadenken om een eigen onderneming te starten en weet je niet hoe? Wij kunnen je verder helpen.

Afspraak maken is verplicht via:
info@izi-solutions.com

Agenda

 
 
izi-styled-bg-2-boek.png

Hi5 boek

 

Jörgen Raymann en Dionne Abdoelhafiezkhan hebben de Hi5 ontwikkeld. Vijf stappen die concrete handvaten bieden op weg naar jouw succes. Naast hun tips, inspiratie, motivatie en handvaten ontmoet je in dit boek ook vijf rolmodellen: Clarence Seedorf, Tanja Jadnanansing, Willem van Duin, Paul Iske en Yves Gijrath. Mensen met compleet verschillende achtergronden, talenten, carrières en totaal verschillende dromen.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aankomende evenementen, acties, publicaties en nieuwtjes.

 

Poll

Iedereen die zich aan de wet houdt moet een even grote kans hebben om gecontroleerd te worden.
Eens
Geen mening
Oneens
Bij IZI kan ik altijd terecht voor coaching en begeleiding. Ze geven me een familiegevoel.
— Stefano
Dankzij IZI weet ik hoe ik om moet gaan met uitsluitingsmechanismen en regie te pakken.
— Mohammed
Iedereen is met een ster geboren. Jouw taak is uit te vinden welke dat precies is. Het Hi5 boek helpt je daarbij.
— Clarence Seedorf