Jongeren

Studenten, young professionals en werkzoekenden (16-40 jaar)

Onderwijs

MBO, HBO en WO
studenten en professionals

Organisaties

(Semi)publiek, privaat en ideëel

izi-styled-bg-5.png
geketend.jpg

Over ons

IZI Solutions (IZI), een bedrijfskundige doorstart van Stichting DutchVersity/Hi5, is een sociale onderneming dat zich inzet tegen raciale en sociale ongelijkheid en werkt aan een rechtvaardige en gelijkwaardige maatschappij waarbij de diversiteit van elk individu gerespecteerd en gewaardeerd wordt. Dit doen wij door middel van bewustwording, gedragsverandering en organisatieadvies. Thema’s waarin wij gespecialiseerd zijn onder andere: jeugdwerkloosheid, (arbeidsmarkt)discriminatie, onderwijssegregatie, etnisch profileren, armoedebestrijding, intercultureel- en religieus samenleven en diversiteit en inclusie.

Meer info over ons staat hier.

 

Meld je Nu aan

Wees als eerste op de hoogte van aankomende evenementen, acties en nieuwtjes.

 
izi-styled-bg-1.png

Agenda

 
 
 
izi-styled-bg.png

Team IZI Solutions

Ons gepassioneerd en divers team, komend uit alle hoeken van Nederland, is in staat om multidisciplinair alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken met innovatieve methodes en slimme oplossingen, die zichzelf terugverdienen. 

Bij IZI kan ik altijd terecht voor coaching en begeleiding. Ze geven me een familiegevoel.
— Stefano
Het Hi5 boek helpt je bij het vinden van jouw talent, daarin te geloven en obstakels te overwinnen.
— Yves Gijrath, Mediaonderneme
Het debat met Turks-Nederlandse jongeren over integratie en identiteit was inspirerend en hoopgevend.
— Mark Rutte, Minister-president
Zeer waardevol hoe IZI studenten in contact laat komen met zichzelf en bewust maakt van hun handelen in verschillende situaties.
— Duygu, docent Horizon College Alkmaar
izi-styled-bg-3-2.png

Hi5 Boek

Hi5 Boek scan-4.jpg

Jörgen Raymann en Dionne Abdoelhafiezkhan hebben de Hi5 ontwikkeld. Vijf stappen die concrete handvaten bieden op weg naar jouw succes. Naast hun tips, inspiratie, motivatie en handvaten ontmoet je in dit boek ook vijf rolmodellen: Clarence Seedorf, Tanja Jadnanansing, Willem van Duin, Paul Iske en Yves Gijrath. Mensen met compleet verschillende achtergronden, talenten, carrières en totaal verschillende dromen.