OM en NOS in de mist

OM en NOS in de mist

Je gelooft het bijna niet... De NOS bracht donderdag het nieuws dat de politie minder zwaargewonden maakte. Dat deed de nieuwsdienst op basis van een persbericht van het Openbaar Ministerie. Het is goed nieuws dat er minder schietincidenten zijn waar iemand bij gewond raakt dan in voorgaande jaren: van gemiddeld naar 30 incidenten naar 23 in 2017. Toch gaat er iets ontzettend mis in de berichtgeving.  

Cemil Yilmaz lijsttrekker politieke partij in Den Haag

Cemil Yilmaz lijsttrekker politieke partij in Den Haag

Als IZI Solutions zijn wij niet gelieerd aan een politieke partij en opereren wij onafhankelijk, ondanks dat diverse samenwerkingspartners en freelancers met wie wij werken wel zijn aangesloten bij diverse politieke partijen. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal onze collega Cemil Yilmaz meedoen als lijsttrekker van een lokale politieke partij in Den Haag. 

Bijna 3 keer meer politiedoden dan bekend

Bijna 3 keer meer politiedoden dan bekend

De Rijksrecherche publiceert halfjaarlijks overzichten over het aantal schietincidenten en dodelijke slachtoffers die daarbij vallen, maar schrijft niet over dodelijke slachtoffers die vallen anders dan door een vuurwapen. Dat betekent bijvoorbeeld dat de dood van Mitch Henriquez niet is terug te vinden in de publiek beschikbare cijfers.