Back to All Events

Controle Alt Delete 070: Geboren en getuigen in de Schilderswijk

  • Theater de Vaillant 120 Hobbemastraat Den Haag, ZH, 2526 JS Netherlands (map)

Op maandag 25 september presenteert de Haagse Hogeschool een nieuw onderzoeksrapport over de verhouding tussen jongeren en de politie in de Schilderswijk. Controle Alt Delete faciliteert daarna een gesprek tussen jongeren en de politie. Verwacht een kritisch en constructief gesprek over veiligheid en vooroordelen, macht en macho cultuur.

Controle Alt Delete.jpg

Het wordt een avond met ruimte voor het delen van ervaringen, om in gesprek te gaan met de politie, genieten van entertainment en kennis opdoen via mini workshop Straatrecht met tips en tricks over het belang van klagen over de politie. De gehele avond wordt zoals altijd gehost door Dionne Abdoelhafiezkhan (IZI Solutions). Er zijn optredens en de gehele avond wordt samengevat door spokenword artist.

Deze avond wordt georganiseerd door de Haagse Hogeschool en Controle Alt Delete, in samenwerking met Amnesty International Nederland en Adb RADAR

AANMELDEN
Wil je aanwezig zijn bij deze GRATIS bijeenkomst? Meld je dan snel aan via: info@izi-solutions.com

Let op: er is maar plek voor 100 personen en we hanteren een first come first serve principe (geen bevestiging en toegangsbewijs betekent geen gegarandeerde plek).

KOM!
Naar: Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120 te Den Haag
Tijd: 19.00 inloop, start 19.30 – 21.30


#Controle Alt Delete is een initiatief van Blikopeners en IZI Solutions

Earlier Event: November 7
Wijzer Kijken over Stress
Later Event: September 26
Gewoon Doen