Back to All Events

Wijzer Kijken over (mis)communicatie

  • NoLIMIT 80 Geldershoofd Amsterdam-Zuidoost, NH, 1103 BG Netherlands (map)

Wijzer Kijken is weer terug van weg geweest! Maandag 2 oktober is er weer een editie van #WijzerKijken @NoLimit. Het thema is ‘(mis)communicatie’. 

Omslagfoto Facebook event.jpg

Steeds meer gesprekken in de samenleving lopen mis en er wordt vaak langs elkaar heen gecommuniceerd. Miscommunicatie ontstaat op het moment dat de ontvanger een boodschap anders ontvangt dan dat de zender deze bedoeld heeft. Dit komt voornamelijk door factoren die de boodschap belemmeren. Maar wat zijn die factoren tegenwoordig? We leven in een tijd waarin veel van de communicatie via tekst gaat. Hebben we steeds minder drang om gesprekken goed te laten verlopen? Spreken we niet dezelfde ‘taal’? Willen we niet luisteren? Hebben we niet genoeg begrip of inlevingsvermogen? Wat is de oorzaak en nog belangrijker, hoe kunnen we dit (deels) oplossen?

Zoals altijd vertonen we eerst een documentaire, waarna we samen met experts die een eigen visie op dit onderwerp hebben, het gesprek aangaan. Zij kunnen eventuele inhoudelijke vragen beantwoorden danwel onnodige discussies voorkomen door middel van feiten en cijfers. Uitkomst van de bijeenkomst wordt gebruikt voor een signaaladvies.

Programma 2 oktober:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start documentaire
20.15 uur Pauze
20.30 uur Discussie
21.45 uur Signaaladvies
22.00 uur Einde

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via info@izi-solutions.com. 
De bijeenkomst is gratis, inclusief popcorn en drinken, maar vooraf aanmelden is verplicht.

#WijzerKijken is een concept van IZI Solutions. Het bestaat uit een combinatie van een inhoudelijk goede documentaire, discussie met aanwezige experts en een signaaladvies
vanuit de aanwezige jongeren.

Earlier Event: September 26
Gewoon Doen
Later Event: October 19
Controle Alt Delete 055