Back to All Events

Wijzer Kijken over The Nation of Islam

  • NoLIMIT 80 Geldershoofd Amsterdam-Zuidoost, NH, 1103 BG Netherlands (map)

We gaan weer #WijzerKijken NoLIMIT. Dit keer met Minister Abdul Hakeem Muhammad, Europese vertegenwoordiger van The Nation of Islam UK - European Regional HQ.

De Nation of Islam, ook wel Black Muslims genoemd, is een Amerikaanse organisatie van Afro-Amerikaanse moslims. Minister Abdul Hakeem Muhammad van The Nation of Islam UK komt naar Nederland en is aanwezig bij Wijzer Kijken op maandag 4 december. Veel politieke zwarte organisatie hebben te lijden gehad onder beeldvorming van de media en worden vaak weg gezet als een militante of separatistische organisatie. Hoe gaan zij hiermee om? En wat vinden zij van de beeldvorming rondom zwarte politieke organisaties? 

Opzet avond
Zoals altijd vertonen wij eerst een documentaire om het thema te illustreren en dit keer gaan we kijken naar een deel van de film ‘Malcolm X’. Vervolgens zullen we het gesprek aangaan met Minister Abdul Hakeem Muhammad. Uitkomst van de bijeenkomst wordt gebruikt voor een signaaladvies.

Omslagfoto Facebook event.jpg

Programma maandag 4 december:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start documentaire
20.15 uur Pauze
20.30 uur Discussie
21.45 uur Signaaladvies
22.00 uur Einde

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via info@izi-solutions.com. 
De bijeenkomst is gratis, inclusief popcorn en drinken, maar vooraf aanmelden is verplicht.

#WijzerKijken is een concept van IZI Solutions. Het bestaat uit een combinatie van een inhoudelijk goede documentaire, discussie met aanwezige experts en een signaaladvies
vanuit de aanwezige jongeren.