Back to All Events

Leiderschap Seminar 2018 (VOL)

  • Pakhuis de zwijger 179 Piet Heinkade Amsterdam, NH, 1019 HC Netherlands (map)

Let op: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse Leiderschap Seminar. Ditmaal op vrijdag 25 mei van 14.30 tot 19.00 uur in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Neem vrij!
Kom met je klas, collega’s of vrienden. Dit is het evenement waar je handvatten krijgt om het beste uit jezelf te halen en in contact komt met succesvolle rolmodellen.

Gratis seminar
Zoals je weet vinden wij dat kennis voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zeker voor diegene die gemotiveerd is om iets met deze kennis te doen. Om die reden organiseert IZI Solutions een keer per jaar dit gratis seminar voor 250 (jong)volwassenen. Dit jaar spreken er vier prominenten over verschillende vormen van leiderschap én hebben wij een panel met jonge leiders. Elke vrijdag maken wij een spreker bekend via de eventpagina. Houdt deze in de gaten om te zien wie er dit jaar komen spreken.

Sprekers 2018: Johnny de Mol, Rocky Hehakaija, Clayde Menso, Kees Klomp en een panel met jonge leiders. Het panel bestaat uit: Jessy de Abreu (mede-oprichter The Black Archives en bestuurslid van New Urban Collective), Judith Kadee (jongste museum directeur van NL, ze is directeur bij Museum Villa Mondriaan) en Salim Hadri (CEO van Milvum, ICT bedrijf met 19 personen).

Aanmelden
Let op: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

JLS website 2018 vol


Aanmelden
Let op: Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Net zoals elk jaar wordt de aanmelding beoordeeld aan de hand van een selectieprocedure. Als de aanmelding akkoord is krijg je jouw toegangsbewijs, indien het niet akkoord is krijg je de kans om jouw motivatie te herschrijven. We hanteren een first come, first serve principe dus wees er op tijd bij als je zeker wilt zijn van toegang.