Back to All Events

Leiderschap Seminar 2019

  • Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade Amsterdam, NH Netherlands (map)

Wij (IZI Solutions) organiseren voor de 9e keer ons jaarlijks gratis leiderschap seminar. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en wil je handvatten krijgen om het beste uit jezelf te halen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in contact komen met succesvolle rolmodellen? Meld je dan hieronder aan.

Gratis seminar
Zoals bekend vinden wij dat kennis voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zeker voor diegene die gemotiveerd is om iets met deze kennis te doen. Om die reden organiseert wij een keer per jaar dit gratis seminar voor 250 (jong)volwassenen. 

Sprekers 2019
- Glenn Helberg (transculturele psychiater),
- Sylvana Simons (politica en televisie- en radiopresentatrice)
- Abdelkarim El-Fassi (film en theaterproducent)
- Ron Steenkuijl, landelijk voorzitter Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren en initiatiefnemer van het Nationale Integratiediner
- Sabra Rahiembaks (van militair naar sportinstructrice)
- Panel met jonge vrouwelijke leiders uit verschillende vakgebieden over hun weg naar succes met bijhorende ups/downs. Devika Partiman (Stem op een Vrouw), Luce van Kempen (Voorzitter Nationale Jeugdraad (NJR)), Ülkü Ögüt (Ogut Advocatuur) en gespreksleider Ilham El Khayari.

Aanmelden
Dit kan alleen via: www.izi-solutions.com/jls

Selectieprocedure
Net zoals elk jaar wordt de aanmelding beoordeeld aan de hand van een selectieprocedure. Als de aanmelding akkoord is krijg je jouw toegangsbewijs toegestuurd. Indien het niet akkoord is krijg je de kans om jouw motivatie te herschrijven. We hanteren een first come, first serve principe dus wees er op tijd bij als je zeker wilt zijn van toegang.

Neem vrij!
Kom met je klas, bestuur, collega’s of vrienden/familie. Dit is het evenement waar je handvatten krijgt om het beste uit jezelf te halen en in contact komt met succesvolle rolmodellen. Wil je als groep komen neem dan contact op via info@izi-solutions.com

Rolstoelvriendelijk
De locatie is rolstoelvriendelijk en op de dag zelf zijn er twee vrijwilligers die je komen opvangen en begeleiden naar de zaal indien gewenst.
Als je met de rolstoel komt stuur ons dan even een apart mailtje zodat we onze vrijwilligers en jou aan elkaar kunnen koppelen.

Gebedsruimte
Onze seminar valt dit jaar precies in het midden van de Ramadan. Voor velen een maand van bezinning en een maand waarin extra aandacht geschonken wordt aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en saamhorigheid. Vanwege Ramadan kan er tijdens de pauze, 16:30 – 16:50 uur, gebruik worden gemaakt van een gebedsruimte voor diegene die daar gebruik van willen maken.

34538079_2019082604832601_1311176077208453120_o.jpg