Back to All Events

Leiderschap Seminar 2019

  • Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade Amsterdam, NH Netherlands (map)

Wij (IZI Solutions) organiseren voor de 9e keer ons jaarlijks gratis leiderschap seminar. Ben je tussen de 18 en 40 jaar en wil je handvatten krijgen om het beste uit jezelf te halen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in contact komen met succesvolle rolmodellen? Meld je dan hieronder aan.

Gratis seminar
Zoals bekend vinden wij dat kennis voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn, zeker voor diegene die gemotiveerd is om iets met deze kennis te doen. Om die reden organiseert wij een keer per jaar dit gratis seminar voor 250 (jong)volwassenen. 

Sprekers
Sprekers voor het Leiderschap Seminar 2019 worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelden
Dit kan alleen via: www.izi-solutions.com/jls

Selectieprocedure
Net zoals elk jaar wordt de aanmelding beoordeeld aan de hand van een selectieprocedure. Als de aanmelding akkoord is krijg je jouw toegangsbewijs toegestuurd. Indien het niet akkoord is krijg je de kans om jouw motivatie te herschrijven. We hanteren een first come, first serve principe dus wees er op tijd bij als je zeker wilt zijn van toegang.

Neem vrij!
Kom met je klas, bestuur, collega’s of vrienden/familie. Dit is het evenement waar je handvatten krijgt om het beste uit jezelf te halen en in contact komt met succesvolle rolmodellen. Wil je als groep komen neem dan contact op via info@izi-solutions.com

34538079_2019082604832601_1311176077208453120_o.jpg
Earlier Event: January 28
CAD #6: What's going on?!?