Cemil Yilmaz lijsttrekker politieke partij in Den Haag

In maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Als IZI Solutions zijn wij niet gelieerd aan een politieke partij en opereren wij onafhankelijk, ondanks dat diverse samenwerkingspartners en freelancers met wie wij werken wel zijn aangesloten bij diverse politieke partijen.

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal ook onze collega Cemil Yilmaz meedoen als lijsttrekker van een lokale politieke partij in Den Haag. Het gevolg van zijn deelname is dat wij als IZI zijnde gedurende de periode dat Cemil lokaal politiek actief is, geen opdrachten zullen aannemen die direct gefinancierd zijn vanuit de gemeente Den Haag.

In de tussentijd wensen wij zowel Cemil als alle anderen die in Nederland meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen veel succes.

Voor vragen, reacties of meer informatie kan er gemaild worden naar: info@izi-solutions.com

Cemil Yilmaz profiel.jpg