IZI Solutions blikt terug op 2017

Professionalisering
Een van onze 5 stappen naar succes is: blijf je zelf ontwikkelen. Dus ook wij staan niet stil. Dit jaar hebben wij hard gewerkt om een volgende stap te zetten als organisatie. Wij hebben een nieuwe kantoorruimte, nieuwe collega’s, een vernieuwde corporate identity en een website die daar bij past. De nieuwe website bevat drie pagina’s: jongeren, onderwijs en organisatie. Met name de vorm en de inhoud zijn nu zo opgesteld dat het voor eenieder makkelijker is om informatie te kunnen vinden die jij/u zoekt over IZI Solutions. Nieuwsgierig geworden naar alle diensten die wij leveren? Neem dan snel een kijkje op www.izi-solutions.com.

Voorbeeld tablet 2.jpg

Successen 2017
Ook dit jaar kijken we terug op een jaar met ontzettend veel leuke kennismakingen, samenwerkingen, opdrachten waar wij oplossingen voor mochten bieden en momenten waar wij onze kennis/kunde/netwerk hebben kunnen inzetten om uitsluitingsmechanismen zichtbaar te maken en teniet te doen. Enkele maatschappelijke successen:
·    Nieuw beleid tegen etnisch profileren
·    Ruim 400.000 jongeren geïnformeerd over de Tweede Kamerverkiezingen
·    Een Nieuw Perspectief is onderzocht als effectieve re-integratie interventie voor jongeren
 

Vuist.JPG

Fijne dagen
Namens het hele team willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar support en enthousiasme. Wij kijken uit naar een nieuw jaar om een verschil te maken in de samenleving voor jongeren/(jong)volwassenen, binnen organisaties en bij onderwijsinstanties

Koop tip: Gedichtenbundel ‘Ik heb een fiets gekocht’
Bezoekers tip: Expositie: Zwart & Revolutionair
Aanmeld tip: Wijzer Kijken – The Nation of Islam

IZI wenst iedereen mooie dagen toe.jpg