Back to All Events

Wijzer Kijken over keuzestress

  • Nolimit 80 Geldershoofd Amsterdam-Zuidoost, NH, 1103 BG Netherlands (map)

De Wijzer Kijken op maandag 6 november gaat keuzestress.

Als je alles kan kiezen, maar niet weet welke keus goed voor je is. Dan kan het zo maar zijn dat keuzestress hebt. Er wordt van je verwacht dat je op ieder gegeven moment knopen doorhakt. Zowel voor je studie, werk, thuis en in relaties. Welke taken doe je eerst? Wat ga je eten? Welke kleding draag je? Moet je je gsm-abonnement verlengen? Doorstuderen? Een andere baan zoeken? Verhuizen? Wel/niet op date gaan? Al die keuzes kunnen de nodige onrust en stress met zich meebrengen.

Omslagfoto Facebook event.jpg

Opzet avond
Zoals altijd vertonen wij eerst een documentaire om het thema te illustreren, experts spreken over het onderwerp om inhoudelijke vragen te beantwoorden danwel onnodige discussies te voorkomen en we gaan met elkaar in gesprek. Uitkomst van de bijeenkomst wordt gebruikt voor een signaaladvies.

Programma 6 november:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start documentaire
20.15 uur Pauze
20.30 uur Discussie
21.45 uur Signaaladvies
22.00 uur Einde

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via info@izi-solutions.com. 
De bijeenkomst is gratis, inclusief popcorn en drinken, maar vooraf aanmelden is verplicht.

#WijzerKijken is een concept van IZI Solutions. Het bestaat uit een combinatie van een inhoudelijk goede documentaire, discussie met aanwezige experts en een signaaladvies
vanuit de aanwezige jongeren.